Kako se zaštiti od zračenja rutera? 3 jednostavna rešenja, bez potrebe da se seliš na Rtanj

Kako se zaštiti od zračenja rutera? 3 jednostavna rešenja, bez potrebe da se seliš na Rtanj

Stvarnost je jednostavno takva – svuda su nam po kući ruteri, tableti i računari. Često čak i po više komada. Ruter nam pruža komfor i podržava tehnološki napredak, bežična veza je laka za povezivanje, omogućuje nam da pratimo svoje omiljene YouTube kanale, da surfujemo po internetu, da radimo,... gde god da želimo u našem stanu. Svuda nam je dostupan internet. 

Međutim, nije sve tako bajkovito kao što nam prikazuju. Problem nastaje onda kada krenemo malo detaljnije da istražujemo zdravstvene posledice i kada zađemo malo dublje u tematiku van objava zvaničnih medija. Normalno, o štetnim posledicama elektromagnetnog zračenja po zdravlje nećeš naći skoro ništa u zvaničnim medijima, jer im to nije interesantna tema. Jedan od njihovih najvećih oglašivača su upravo kompanije iz telekomunikacione industrije u kojoj ima mnogo profita. 

O štetnosti elektromagnetnog zračenja ovih uređaja se zvanično govori jedva ili uopšte ne. Čini se da je sa svim ovim uređajima sada život mnogo lepši i lakši i da ne treba ni o čemu da brinemo.

 

Podaci koji govore drugačije

Iako su se pojavila brojna ozbiljna istraživanja, od onog koji je izvršila Međunarodna agencija za istraživanje raka, preko studija pojedinačnih nezavisnih istraživanja naučnika i zaključaka Nacionalnog toksikološkog programa u SAD-u, o ovom zračenju se ipak ne govori mnogo ili se barem ne govori dovoljno glasno.

Samo nekoliko minuta guglanja već izlista moguće posledice – od zagrevanja tkiva, glavobolje, loše koncentracije, pa do mnogo ozbiljnijih poremećaja i bolesti.

A ne preduzima se skoro ništa. 

Jer svakako je mnogo isplativije prećutati ovaj problem i praviti se da ne postoji, nego nešto preduzeti.

 

Prepušteni smo sami sebi.

U odsustvu reakcije institucija, ne preostaje nam ništa drugo nego da se zaštitimo sami.

Evo 3 jednostavne stvari koje možemo preduzeti kako bismo, makar u svom domu smanjili štetno zračenje.

 

1. Vratimo se kablovima

Ne zvuči baš privlačno.

Kablovi po kući, po podu, po zidu.

Ne izgleda lepo, a nije ni previše praktično.

Ipak, ako rešiš da se vratiš kablovima i sve uređaje koje možeš povežeš na taj način sa ruterom, to će smanjiti izloženost zračenju.

Koliko će ti lako biti da povežeš kablom svoje uređaje sa ruterom zavisi od toga koji računar ili laptop koristiš. Čak i ako nemaš odgovarajući port, na tržištu možeš naći odgovarajući adapter za cenu od hiljadu do nekoliko hiljada dinara.

Idealno bi bilo da adapter povežeš sa produžnim kablom i tako se i fizički što više odaljiš od rutera.

A kablovi?

Postoje brojne ideje i predlozi za to kako da što lepše i elegantnije prikriješ te suvišne kablove i sprečiš lomove i saplitanja.

Dobro bi bilo ako bi mogao da upotrebiš optičke kablove. U zavisnosti od tipa kabla i toga gde ih nabavljaš, metar optičkog kabla možeš naći po ceni od jedne do nekoliko stotina dinara, ali ih ipak uzmi u obzir zbog daleko manjih dimenzija i mogućnosti prenosa velike količine informacija.

 

2. Isključuj ruter

Da, ovo deluje tako jednostavno i očigledno.

Ipak, koliko ljudi poznaješ da redovno isključuju ruter kad ga ne koriste da bi smanjili štetno zračenje? Da li ti to radiš?

Istraživanja pokazuju da najveći broj domaćinstava, u stvari, nikada ne isključuje ruter, čak ni kada svi spavaju. Izloženi smo štetnom elektromagnetnom zračenju i onda kada to nije potrebno.

I ne samo to.

Mi smo dok spavamo najosetljiviji – sve ono zbog čega san postoji nam je otežano. Regeneracija i detoksikacija, proizvodnja melatonina – sve je to noću otežano zbog toga što elektromagnetno zračenje ometa prirodne procese našeg organizma.

Čak i kada ne koristiš internet, ruter stalno zrači. Dvadeset i četiri sata, sedam dana u nedelji.

To jeste još jedna obaveza i još jedna stvar na koju treba u ionako pretrpanom danu da misliš, ali je ipak jednostavno. Pogledaj ovo uputstvo i uz pomoć nekoliko komandi napravi raspored svom ruteru.

Neka se isključi sam, ako ti zaboraviš.

 

3. Zaštiti se pomoću PhoneChip-a

U pitanju je švajcarski proizvod – zaštita u obliku okrugle metalne pločice koja se postavi na ruter. Jednom kada ga staviš, PhoneChip čini da zračenje rutera više nije štetno za tebe i tvoje telo. 

 PhoneChip štiti od štetnog zračenja rutera i do 98%

 

Kako to PhoneChip radi?

PhoneChip se proizvodi sličnom tehnologijom kao što se proizvode mikročipovi u elektronskoj industriji. Sadrži u sebi mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnom metalnom zavojnicom kako bi se pojačao energetski efekat minerala.

Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju i sa našim telom i sa elektromagnetnim zračenjem uređaja na koji je postavljen i na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EMF zračenja.

Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg organizma, jer takvo uravnoteženo elektromagnetno polje našem telu deluje kao prirodno elektromagnetno zračenje na koje smo navikli i koje nam ne izaziva stresnu reakciju. 

Na ovaj način, PhoneChip te štiti od štetnog zračenja rutera i drugih uređaja na koje je postavljen (mobilni telefon, laptop, tablet, bežične slušalice,...) i do 98%.

Drugi nivo delovanja je uticaj na balansiranje energetskih tokova u telu, a samim tim i na eliminisanje stresne reakcije na EMF zračenje.

Prilikom izlaganja elektromagnetnom zračenju naše telo reaguje stresno, što se ogleda u disbalansu energetskih tokova kroz telo, u promeni srčanog ritma, kroz slepljivanje krvnih ćelija, u promeni vlažnosti kože, proizvodnji proteina stresa, itd…

PhoneChip eliminiše stresan odgovor tela na elektromagnetno zračenje. Kada nema stresnog odgovora tela, nema ni drugih bioloških posledica kao što su funkcionalne promene, simptomi poremećaja i bolesti.

Ova dva nivoa delovanja PhoneChip tehnologije deluju zajedno - sinergetski. 

Ne postoji ni jedna zaštita na svetu koja je bazirana na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja.

 

Zvuči lepo, ali da li stvarno tako radi?

Njegovi efekti su naučno-medicinski dokazani u značajnim evropskim institutima kao što su Institut za molekularnu genetiku u Bolonji, Life-Test Institut i Medicinski Holistički Institut u Nemačkoj, Laboratorija za eksperimentalna merenja u Švajcarskoj,...

PhoneChip poseduje i IGEF sertifikat kojim se potvrđuje njegova zaštita i od štetnih efekata 5G zračenja.  

Sva istraživanja smo naveli na našem sajtu ovde.

Primenu nemoj ograničiti samo na ruter – ako ga dodaš i na telefon, laptop i/ili tablet, dodatno povećavaš nivo zaštite tvog zdravlja.

PhoneChip nema rok trajanja i koristi ga dok god ne zameniš tvoje uređaje.

Saznaj još detaljnije o PhoneChip-u ovde

 

Razmišljaj dugoročno

Kada pričamo o zaštiti od štetnog zračenja, važno je da razumemo da je to problem koji neće nestati, već će se naša izloženost EMF zračenju stalno povećavati. Kao što smo njima izloženi skoro sve vreme, tako i naša težnja da se zaštitimo treba da bude dugoročna i stalna.

Nažalost, pored svih problema koje nas svakodnevno okružuju, i ovo je nešto o čemu treba da vodimo računa svakoga dana. Osim kratkoročnog termičkog efekta elektromagnetnog zračenja, dugoročno izlaganje ovom zračenju izaziva biološke promene u našem telu koje mogu dovesti do težih poremećaja i oboljenja.

Zato je važno da znamo da smo sve učinili da zaštitimo naše zdravlje i zdravlje naše porodice.

 

Zaštiti se odmah

Možda su nas ubedili da nema razloga za brigu ili da ne može drugačije, pa zato ništa i ne radimo da se zaštitimo.

Ovde ne pričamo o previše komplikovanim rešenjima. Dok ti se čini da je neprijatelj nepobediv i da ne možeš ništa da preduzmeš, vidiš da zapravo nije baš tako. Možeš uživati u prednostima najnovije tehnologije, a opet biti zaštićen od njenog štetnog efekta na tvoje zdravlje.

U pitanju su akcije i rešenja koji su ti dostupni odmah i možeš da počneš sa zaštitom od štetnog zračenja rutera i svojih drugih bežičnih uređaja još danas.

 

Poruči svoj PhoneChip
Poruči svoj PhoneChip