Plaćanje i isporuka

Plaćanje

Poručeni paket se plaća pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). Odmah sledeći radni dan mi robu šaljemo kurirskom službom, a ti je plaćaš kuriru pri preuzimanju. Za sve iznose narudžbe smo obezbedili BESPLATNU dostavu.

Poručenu robu možeš preuzeti i u našem maloprodajnom objektu u Zemunu i platiti na licu mesta gotovinom ili karticom. Potrebno je samo da naznačiš da želiš lično da preuzmeš paket u polje "Dodatne napomene" prilikom poručivanja preko sajta.

 

Isporuka

Dostava i preuzimanje poručenih proizvoda za sada se vrši na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).

Ukoliko se desi da iz nekog razloga nemamo poručeni proizvod na stanju ili je u toku procedura uvoza, obavestićemo te telefonom najkasnije 1 radni dan nakon datuma poručivanja.

 

Rok za slanje i dostavu:

Ukoliko si poručio do 12 h, paket šaljemo istog dana. Sve porudžbine koje su poručene nakon 12 h, šaljemo sledećeg radnog dana. Rok isporuke je 24-48 h od momenta slanja paketa.

Dostava putem kurirske službe za veće gradove je obično u roku od 24 h od momenta slanja paketa, odnosno 48 h za većinu mesta. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom.

Nedeljom i tokom državnih praznika se ne vrši isporuka. Subotom ne šaljemo pakete, već isključivo radnim danima od ponedeljka do petka.

 

Napomena:

U pojedinim mestima isporuka se vrši samo jednom ili dva puta nedeljno. Ukoliko se desi da u vreme isporuke nikog ne bude na navedenoj adresi, kurir bi trebalo da ostavi poruku i dužan je još jednom pokušati isporuku. Po pravilu bi trebalo da te kurir kontaktira telefonom neposredno pre isporuke. Ukoliko se to ne desi, za takve propuste kurirske službe mi ne snosimo odgovornost. U tom slučaju je potrebno da nas kontaktiraš i obavestiš o nepravilnosti kako bismo mogli preduzeti potrebne mere.

Sarađujemo sa Post Express kurirskom službom. Sve informacije o uslugama Post Express kurirske službe možeš saznati na njihovom sajtu ili putem besplatnog info telefona 0800 100 808.

 

Cena dostave:

Obezbedili smo ti BESPLATNU dostavu za sve iznose porudžbine.

Poruči svoj PhoneChip
Poruči svoj PhoneChip